Nimetön

Runoilija Swan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuu valaisee kalpeat kasvosi,
vampyyrin hampaasi
tavoittelevat kaulaani
Hiljaa silität huuliani
huokaiset
polttaa valo kasvojasi
Onnen illuusiossa suljen nyt silmäni
odotan turhaan
ettet taas häviäisi
Ehkä sitten seuraavalla kerralla
et enää vastusta
et kuule susiesi huutoa
vaan jäät luokseni
Siksi ensimmäiseksi kerraksi
ja viimeiseksi
 

Sekunnissa kääntyy pääni,
Kun ohikulkija tuoksuu tuoksultasi.
Hengästyn.
Tunnen kylmät väreet vartalollani.
Sattuu.

Voiko ikävä vuotaa verta?

Kun kaupassa soi musiikki,
joka muistuttaa minua sinusta.
Meistä.

Muistuttaa,
ettei sinulle ollut minua.
Ei ollut meitä.

Voiko omiin kyyneliin hukkua?

Kun muistutat miten olet satuttanut minua.
Kuinka olen antanut anteeksi.
Ja miksi.

Voiko tyhmyyteen hirttäytyä?

Koska kaikki järki on vastaan,
ja päätän kävellä pois.
Ja silti ajattelen sinua.

Voiko itselleen antaa vilpittömästi anteeksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kysymykset väleissä on huippuja.
..ja muutenkin toimiva kokonaisuus..

Vaikeita juttuja kun ei osaa unohtaa eikä tiedä, pitäisikö edes. Hankalia asioita kun jokainen hetki muistuttaa siitä, kuinka sinisilmäinen on ja silti olisi valmis vain jatkamaan samassa oravanpyörässä. Joskus pitää pystyä vain unohtamaan ja jatkamaan matkaa, vaikka se olisi kuinka vaikeaa. Jos saisit valita, ottaisitko ankkurin vai siivet?

Hyvä runo, hienosti esiin tuotuja tunteita..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Swan Nimetön 4.5.2007 0 Runo
Swan Nimetön 19.2.2007 0 Runo
Swan Auttakaa. Tulkaa takaisin. 18.2.2007 1 Runo
Swan Nimetön 14.2.2007 0 Runo
Swan Mun Rakkaille ystävilleni 17.11.2006 0 Runo
Swan Nimetön 14.11.2006 0 Runo
Swan Nimetön 13.11.2006 0 Runo
Swan vol 2 26.10.2006 1 Runo
Swan Nimetön 1.10.2006 2 Runo
Swan Another sleepless night 11.8.2006 0 Runo