Luulin että haavat
olivat alkaneet parantua.
Eilen joku muistutti minua sinusta
on taas verta kaikkialla.
Kaikki kipu.
Aina kun nauroimme yhdessä
ja minä itkin sisältä.
Aina kun tunsin aamun saapuvan
enkä olisi halunnut herätä.
Huomaatko kyyneleet?
Vaikket näe kun itken.
Kuuletko ikäväni?
Tiedätkö,
että olen pahoillani?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi