Ei, se ilta ei ollut alku
eikä se ollut ilta ollenkaan
minä ja sinä ja veljesi ja muut
aamuyö
ja minä, sinä, kissasi ja Dracula
Ei, se ei alku ollut
se oli vain uni
se oli nuotio joka lämmitti sen yön
Siitä jäi vain liekki
vaikka odotin ja luulin
Siitä jäi vain liekki sydämeen
Vain liekki sydämeen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siitä jäi varsin paljon,kun liekki sydämmeen jäi.Joka tapauksessa hieno runo.
Tunteikas ja kaunis tämä runosi.