Uusi mies

Runoilija ac2a365597f85344a4fdcc4fd2845c2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2018 1:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.2024

Runo syntyy kaipuusta, laulu tuskasta. Kyllä kai suurin osa näistä ihan mun elämään perustuu.
 

Etsin uutta rakkautta
sormiesi välistä,
partatupsusi juuresta,
korvasi takaa

Etsin kauniimpaa miestä
silmiesi kiillosta,
selkäsi arvista.

Etsin sitä oikeaa
taiteilijasieluista rakastajaa
kuivuneilta huuliltasi,
hampaidesi raoista.

--

Selite: 
(Lopulta se löytyi... ihan muualta. Mutta se on jo toinen tarina.)
Kategoria: 
 

Kommentit

Etsin,kunnes löydän sun...

Etsin,kunnes löydän sun...

hyväntuulinen runo saa hyvälle mielelle
 

Käyttäjän kaikki runot