Siitäs sai

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kursori vilkkuu
tyhjällä paperilla
kuin vaatien kirjaimia

Mitä minulle tänään kuuluu?
Ei mitään, kiitos kysymästä.

Tuska on tyhjentänyt mielen
rutistanut sydämen myttyrälle
paiskannut roskakoriin,
olkoot tuokin.

Siitäs sai,
kun ei osannut olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot