Rakkauden utopia

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas, sanotaan
muttei kuitenkaan
kenellekään
riittävän rakas
ollakseen se rakkain,
tärkein

ettei kukaan
tai mikään elämässä
olisi tärkeämpää

että voisi heittäytyä
käsi kädessä
selälleen
aamukasteiselle nurmikolle
kipristellä varpaita
ihmetellä yhdessä
kuinka
pilvet asettuvat
aivan selvään
sydänmuodostelmaan

miettiä, kuinka
maailmalle on vain yksi
pieni atomi maapallolla,
mutta yhdelle
voi olla
koko maailma

Toisaalta,
mikä minä olen
sellaista utopiaa
vaalimaan

eikö se riitä
tässä kylmässä maailmassa
katto pään päällä
tupakat ja tikkuaski

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot