Katse

Runoilija Mittumaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso minuun

hetki liian pitkään
liian läheltä

se päättyy suudelmaan

Pian huomaat
kietoutuneesi johonkin

olevasi matkalla
tuntemattomaan

Stairway to heaven
tai
Hihgway to hell

ei yhtään sen vähempää
ei enempää

pelkäätkö?

Lopulta sinun on valittava
otatko askeleen eteen
vai taakse

käännätkö katseen

vai kiven

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot