Elämä.

Runoilija miragle

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

No
Mitä?
Onko jo aika?
Ei
Se on vain heikkous
Mikä?
Onko jo aika?
Ei
Vain tapa?
Miksi?
Onko jo aika?
Ei
Elää
Miten?
Onko jo aika?
On
Mitä on?
Aika elää.

Selite: 
Jotain kummalista tuokin?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot