Muistot...

Runoilija miragle

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Niin hämärä, mutta taas niin kirkas
Edessäni ja takana
Kukaan ei saa minua

Se sama taivas ja sama helvetti
Kuiskatakseni vain salaisuuteni
Vaipuu alas kuin
terälehti

Aina ja ikuisesti
ne kuluvat reunoilta
Lumous on särkynyt

Selite: 
Muistoja jokainen
Kategoria: 
 

Kommentit

mikset sä kertonut, että sulla on täällä jotain? tai että edes kirjoitat runoja? murrr.

okei. tämä on kaunis. todella. tulee mieleen yksi ystävyyssuhde. sä hei kosketit mua!

 

Käyttäjän kaikki runot