Pimeys

Runoilija miragle

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Sirpaleet satuttavat
Tuska sen kestän ja kahlitsen
Kaikki on särkyvää

Sieluni jäätyy
Sirpaleet sielussa
Kipu ruumiissani
Jään odottamaan,
että joku nostaisi minut pimeydestäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ahaa.
minäkin odotan, olen jo kauan odottanut, että minut nostettaisiin pois tästä piemydestä.
:'(

hieno tämä kyllä on.
<3

*synttärihali*

Hyvä. Totta. Ainakin omasta kokemuksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot