Tämä hetki.

Runoilija miragle

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Ahdistava tuska
Tuska ei katoa
Se ajaa minut tähän

Suljen silmäni
Hyppään ikuisuuteen
Tuska on poissa

Ikuinen hiljaisuus
Oma pelastukseni
Kokonaan minun

Kaipaus Suru Tuska

Vain hän on yksin.

Selite: 
Eräs henkilö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot