Nimetön

Runoilija -Mä vaan-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka kovasti sua kaipaankaan,
minun vierelleni kulkemaan.
Kyyneleeni kuivaamaan,
kun suru painaa rintaan,
ja pienet onnen murut jakamaan.
Jotain suurta saisimme
yhdessä aikaan.
Joten sano minulle että vierelleni jäät,
ja meidät myös yhdessä näät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot