Nimetön

Runoilija -Mä vaan-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Usein ikävä mut valtaa,
tahtoisin vain luoksesi taivaltaa.
Mut on se niin kovin mahdotonta,
olet alla maan poven.

Sinut luotamme vietiin,
Kenties paikkaan parempaan?
Toivon vain et saat nyt levon, rauhan
ja tuskasi saat unohtaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot