Kutsu Tiukujen

Runoilija -Mä vaan-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa soi sinulle kutsu tiukujen,
niitä kohti kuljet tietäen
matka tämä on sinun viimeinen.

Hiljaa soi sinulle kutsu tiukujen,
palata enää koskaan voisi et
kuljet paikkaan rakkauden.

Hiljaa soi kutsu tiukujen,
minä yksin sinua sure en
Hiljaa soi kutsu tiukujen,
sinulle hyvästit jätän itkien.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis ja hyvin kirjoitettu! Ihana!
Hyvää syntymäpvä :)!

Ihana runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot