varo liian vaalittavaa

Runoilija piippukissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut valtakunnat kaatuu, mutta toiset vaan taipuu kovassa myrskyssä, kannattaa rakentaa taipuva. taipuvilla valtakunnilla on enemmän tarinoita.
 

lämpötila tunki sisään ikkunan raosta
jo kaksi talvea olen miettinyt
tiivisteen vaihtamista, kaiken muun lisäksi.
lämpötilaa kolme ja puoli.

tänään ei ole vielä talvi.
kun avaa verhot, näkee, jos näkee.
tähän aikaan vuodesta on melko paljon sumua.
sumu hävittää kaukaiset puut
ja tekee auringosta silminkosketeltavan.

kiireettömiä aamuja löytää vähän
ja silloin niille osaa tehdä kauniimpia lauluja.
ne laulut tehdään teekupin kanssa.
ne laulut tehdään ikkunan ääressä.
ne laulut tehdään lämpimät villasukat jalassa.

tätä tärkeää on niin vähän
että sitä tulee vaalia teeleipien, kynttilöiden
kynsien ja hampaiden kera.
kaiken vaalimisen sekaan hukutin oranssit villasukkani.

Selite: 
löytyi, kaikki on hyvin taas!
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä hyvä! :)

Kauniita ajatuksia syksystä
joskus sitä osaa nauttia yksinkertaisista asioista :)

 

Käyttäjän kaikki runot