klassinen muotokieli

Runoilija piippukissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut valtakunnat kaatuu, mutta toiset vaan taipuu kovassa myrskyssä, kannattaa rakentaa taipuva. taipuvilla valtakunnilla on enemmän tarinoita.
 

melko lailla lumiukon luut
ja kirahvin kaula, jota
kuristamalla
syntyy monia tarinoita

paneutuminen, idea
rakkaus, tahto
tarve ja ajatus

ne asuu suuressa salissa
meidän maailmalle
ne laulaa
ilakoi ja surukoi

surakoi

mielistely, ehdottomuus
pakko, harmaus
pohdinta ja toivo

joskus ne kai soi rauhassaan
verrattuna tähän päivään
vaan ei taida mennä enää aivan niin
kuin lapsena harjoiteltiin

epätoivo, pian anelu
mahdoton tuska
hiljainen ja loppu

Selite: 
no oikeastaan se on laulu, mutta ei laulun sanoitus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot