Aurinkomyrskyjä

Runoilija Silkkiperhonen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Villi jumalatar
Muinainen kiviapina
Aurinkomyrskyjä,
joista aiheutui
voimakkaita revontulia
radiohäiriöitä
ja jopa sähkökatkoksia.

Planeetat kurottavat itseään
kohti hurjasti tanssivan tytön arpisia
käsiä. Siinä reunalla
Hän on kaunis ja rujo
kuin maailmankaikkeus.

Pian jumalat antavat

hänen palata

kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot