Lintuparvet

Runoilija Silkkiperhonen

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas itkee verta,

koska joku on teurastanut
lintuparven
joka oli matkalla etelään.

Tänään sydämeni autio.
Veret pakenevat laskuvesien tavoin
etelään,
jossa ihmiset nauravat,
aurinko kutittelee ikkunaluukkuja,
ikkunoiden alle, suojaan
linnut rakentavat pesänsä.

Veret hyökyvät siipiini.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot