Neverending weekend.

Runoilija harmonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you
 

Ei siitä kauaa ole kun tavattiin,
vielä vähemmän aikaa kun oikeasti tutustuttiin.
Mutta yhden viikonlopun aikana,
susta tuli mulle todella tärkeä.
Yksi ystävistäni parhaista,
yksi niistä harvoista luotetuista.

Viikonlopusta molemmille mustelmat muistoiksi jäi,
silti hetkeäkään kaduta ei.
Ei jäänyt hauskuutta puuttumaan,
ei uusia asioita kokeilematta,
ei sekoiluja sekoilematta,
ei tärkeitä asioita puhumatta.

Ja niin,
yhdessä viikonlopussa,
susta tuli mulle ihan helvetin tärkeä.

Toivon ettei sen viikonlopun tunteet muutu,
ymmärrys häviä,
luottamus petä,
ystävyys haihdu.

Toivon sen ajan jatkuvan vain,
eteenpäin ja eteenpäin.. <3

Selite: 
Huono runo, mutta hyvin todellinen asia. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot