This friendship unreplaceable.

Runoilija harmonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you
 

Me lähes päivittäin toisemme tavataan,
jutellaan,
kuunnellaan,
halataan.
Ei kuitenkaan muisteta,
miksi meistä joskus tuli ystäviä.

On siitä aikaa kun oltiin vaan,
toistemme seurassa kahdestaan.
Kun ajatuksiamme jaettiin,
ymmärrettiin ja tuettiin.
Yhdessä iloittiin.

Oli aivan sattumaa,
että me tänään yhteen ajauduttiin,
toistemme seuraan päädyttiin.
Ei alkanut matkamme kovin lupaavasti,
mutta ajan myötä me taas muistettiin,
toisiimme luotettiin.

Oltiin unohdettu,
mikä meissä on yhteistä,
mikä erilaista.
Oli niin paljon aikaa kulunut,
päiviä ohi kulkenut.
Mutta tänään taas sen muistan,
en tätä ystävyyttä halua unhoittaa,
en koskaan näitä iloja kadottaa.

Jokainen ystävyys on erilainen,
niin myös meidän,
se on ainutlaatuinen.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.
Kirjoitat todella nätisti ystävyydestä.
Mutta, oliko se sattumaa?
Itse uskon kohtaloon, eli kaikki mikä tapahtuu, on tarkoitettu tapahtuvaksi. (:
Kaunista ♥

aivan ihana runo. kuvasi hyvin erästä minun ystävyyssuhdetta.

 

Käyttäjän kaikki runot