Love you like I do.

Runoilija harmonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I see it in your eyes
I feel it in your touch
I taste it from your lips
And baby more i love you
 

Jokainen sanasi,
jonka äänelläsi kuulen.
Jokainen kyyneleesi,
jonka poskeltasi pois pyyhin.
Jokainen suudelmasi,
jonka huulillani tunnen.
Jokainen katseesi,
jonka minuun luot.
Jokainen hymysi,
jonka minulle suot.

Nuo sanasi ovat mieleeni painuneet,
ne kauniit kuiskaukset muistoihini kirjoittuneet.

Nuo kyyneleesi ovat omieni tavoin vuotaneet,
ne kertovat erostamme tuosta, pakotetusta.

Nuo suudelmasi luovat olon uudenlaisen,
ne polttavat huulillani hitaasti vaipuen.

Nuo katseesi ovat niin täynnä muistoja,
ne loistavat tähtinä hetkiä unohtumattomia.

Nuo hymysi ovat niin aitoja, niin lämpimiä,
ne eivät kätke salaisuuksia, eivät surua piilota.

Ei ole mitään muuta tapaa tätä sanoa,
minä rakastan sinua.

Selite: 
Tämä hymy,<br /> jonka sinä huulilleni nostat,<br /> se on kauniimpi kuin koskaan ennen,<br /> se tulee suoraan sydämestä.<br /> <br /> Tänään voin sen rehellisesti sanoa,<br /> olen onnellisempi kuin koskaan ennen. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis runo<3
En osaa muuta sanoa.
Hienoa jälkeä.

 

Käyttäjän kaikki runot