Miten mukavaa

Runoilija PikkunenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you wanna make the world a better place take a look at youself and then maka a change! - Michael Jackson
 

Tietä märkää kävelen,
sinua ajatellen,
hetkikin vielä niin murrun,
loppujen lopuksin saan omakseni surun,
vaikka ihastuminen mukavaa,
lopuksi se minut aina murtumaan saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen,mutta kaunis...

 

Käyttäjän kaikki runot