Dösäs

Runoilija PikkunenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you wanna make the world a better place take a look at youself and then maka a change! - Michael Jackson
 

Dösässä istun taas,
miettien sun maailmaas,
onko vuosi niin iso aika,
kyllä meidän välilläl vois olla taikaa.
Lähdetään huomenna leffaan,
tanssitaan; pidetään hauskaa.
Heitetään läppää meidän koulun maikoista,
puhutaan nykynuorista; patalaiskoista.
Suudellaan illan päätteksi,
meidät nimetään pariksi onnelliseksi.
Lumisade kaksin katseltuna kauniimpaa...,
päätepysäkki,
kotona ollaan!

Selite: 
Maya sä innotit mut kirjottamaan tän. kiitos :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot