Tuuli

Runoilija PikkunenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If you wanna make the world a better place take a look at youself and then maka a change! - Michael Jackson
 

Kuuro sinun huudoillesi,
kuin huuto yön pimeydessä, Auta!
Pimeässä kävelee pois,
ilman surua, mutta täynnä katkeruutta.
Pois kävelee tästä maaimasta,
ulos tästä ulottuvuudesta.
Katoaa tuulen mukana, ei näy jälkeäkään,
poissa hän on, jäätyi vailla myötätuntoa,
vailla rakkautta.
Outoa kuin rankkasade autiomaassa,
pyyhkäisee tuuli kaiken pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno runo.. Hyvää syntymäpäivää!

Omaperäistä sanan käyttöä. Viimeinen lause jää helposti mieleen.... Pidin.

Tää on just hieno:)

 

Käyttäjän kaikki runot