ruusu jonka annoin

Runoilija Rb76

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 23.4.2021 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.6.1976

-runot eivät ole koskaan huonoja, pitää vain löytää runoilija jonka runot koskettavat sinua-
 
 

Olen kuin ruusu
vielä punainen
mutta sen jo näkee
ettei uuden imupinnan leikkaaminen auta
Olen kokonainen
ainakin peilikuvani on
ruusussa lehdet ja puna, tuoksu kadonnut

Ostin olutta
monta pulloa
kumpikaan ei juo
ruusu on jo hellitänyt otteensa, minä olen vain ikävissäni
kaipaan
tämän on rakkaus saanut aikaan
miehellä on vapaata ja olutta
mutta se vain tuijottaa ruusua
odottaa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis on runosi!

Kaunis, rehellisesti miehen näkökulmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rb76 Ampiainen 31.8.2014 0 Runo
Rb76 Laululintu satakieli 5.6.2014 1 Runo
Rb76 Särö 30.5.2014 0 Runo
Rb76 Väsynyt 5.5.2014 2 Runo
Rb76 XXL rakkaus 29.4.2014 4 Runo
Rb76 ruusu jonka annoin 20.2.2014 2 Runo
Rb76 ikuisuus 3.2.2014 1 Runo
Rb76 Herätys 18.12.2013 0 Runo