Laululintu satakieli

Runoilija Rb76

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 23.4.2021 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.6.1976

-runot eivät ole koskaan huonoja, pitää vain löytää runoilija jonka runot koskettavat sinua-
 
 

Toukuuta
kuunteli hiljaisuutta
ei näin pitänyt olla

Kuun sillalla
silitti pientä lintua
hyräili äidin kehtolaulua

Piteli kämmenellä
nuottia koukeroista
sen antoi linnun nokkaan

Silittelessään kuiskasi
"laula laululintu laula"

Rummutti kävyt
metsämökin kattoa
haki lintu nuotille tahtia

vaan oli tytöstä sävel kalmakka
ei ollut naurua
eikä siihen voinut nukkua

Otti toisen nuotin kämmenelleen
jo alkoi iloita
kun nuottit soi linnun nokassa

Riemusta vimmastui
oli kämmen nuotteja kukkuralla
ne linnun nokkaan laittoi

Vaan tyttö hämmästyi
ei tullut kehtolaulua
lintukin karkasi sylistään

kesä lauluttako eletään?

Auringon nousu toukokuussa
ei enää hiljaisuutta
tyttö tanssi paljasvarpain nurmikolla
vihdoin laulua

ja niin kaunista

satakieltä keinuttaa kehtoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis soljuva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rb76 Ampiainen 31.8.2014 0 Runo
Rb76 Laululintu satakieli 5.6.2014 1 Runo
Rb76 Särö 30.5.2014 0 Runo
Rb76 Väsynyt 5.5.2014 2 Runo
Rb76 XXL rakkaus 29.4.2014 4 Runo
Rb76 ruusu jonka annoin 20.2.2014 2 Runo
Rb76 ikuisuus 3.2.2014 1 Runo
Rb76 Herätys 18.12.2013 0 Runo