XXL rakkaus

Runoilija Rb76

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 23.4.2021 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.6.1976

-runot eivät ole koskaan huonoja, pitää vain löytää runoilija jonka runot koskettavat sinua-
 
 

Mitä tapahtuu
jos paljastan
hulluna, sua rakastan

vaikenee
vaiko koventuu
ilkikurinen nauru hyeenojen

suljen silmät
uneksin taas
suloiset kipinät sinkoaa

Tulet mun taakseni
lasket käden olkapäälle
kuiskaat, olen rakastunut suhun ollut
jo pidemmän aikaa

nyt me suudellaan
käsi vaeltaa
tule puhumaan, mun päälleni

avaan silmäni
voin kaiken paljastaa
antaa kaikille syyn nauraa
tai haaveilla vielä hetken yhteisen lisää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee mieleen eräs hieno ihminen.

Kiitos.

§:)

Tämäpä on kaunis!

Suloista runoutta :)

Suloista rakkaus pohdintaa, pitää osata tarttua hetkeen!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rb76 Ampiainen 31.8.2014 0 Runo
Rb76 Laululintu satakieli 5.6.2014 1 Runo
Rb76 Särö 30.5.2014 0 Runo
Rb76 Väsynyt 5.5.2014 2 Runo
Rb76 XXL rakkaus 29.4.2014 4 Runo
Rb76 ruusu jonka annoin 20.2.2014 2 Runo
Rb76 ikuisuus 3.2.2014 1 Runo
Rb76 Herätys 18.12.2013 0 Runo