SUUDELMIA

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suudelmiasi janosin,
niitä sinulta alati halusin.
Oli huulesi luotu suudeltaviksi,
siksi ne olivat minulle houkutukseksi.

Me suutelimme käsän valkeissa öissä,
yhdessä nautimme siitä.
Se aika oli ihmeellinen.
Tuli talvi luminen,
suutelimme lumisateessa.
Aina huulemme löysivät toisensa.

Me olimme yhtä me kaksi,
kuin yksi.

Luulimme että tämä oli ikuista,
kuitenkin se oli vain tästä ajasta.
Ei se kestänyt,
Ehkä se ei ollutkaan rakkautta ajatonta.
Ehkä se oli vain nuoruuden vallattomuutta.

Selite: 
Muisteloja menneiltä ajoilta...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista haikeansuloista kerrontaa, tätä oli ihanaa lukea, sopii myös omiin tunnelmiini tällä hetkellä

Aivan ihastuttava runo tutusta aiheesta, mutta epätoivon kyynelten sijaan kaikki päättyikin kasvuun ja oivallukseen.

Toivottavasti minun ei tarvitse puhua tästä ajasta sanoilla "Ehkä se oli vain nuoruuden vallattomuutta". Hieno runosi.

Ihana runo....
"Me olimme yhtä me kaksi,
kuin yksi" iski muhun..Kauniisti kirjoitettu.

....:D

Kauniisti kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot