Talven kirkkautta

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma avautui valoon,puitten oksat kuurasta
kimallellen.

Mustarastas oksalle lennähti.

Lumoavan timanttisäteen aikaan saaden.

Kevyesti leijuvan välkehtivän kirkkauden...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas runo tämä. Hyvää syntymäpäivää.

Niinkuin talvipäivä parhaimmillaan: kuulas, kirkas ja lasimainen. Hieno runo. Onneksi olkoon sinulle syntymäpäiväsi johdosta.

Lumoava herkkä runo talven taittumisesta. Sopiva näin kevätpäivän tasaukseen.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kaunis runo, hyvää syntymäpäivää sinulle :)

 

Käyttäjän kaikki runot