ÄÄRETTÖMYYS

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen katso tähtitaivaalle.
Mitä näet?Äärettömyyden näet.
Näkemääsi et käsitä.
Siinä kaikessa on Jumalan käden jälki.

Ihminen katso sieluusi.
Näet myös äärettömyyden.
et sitäkään käsitä.
Senkin on Jumalan käsi muovannut.

Näitä sinä haluat oppia tuntemaan.
Kaikkea tätä käsittämään.
Tartu siis luojasi käteen.Hän kätensä sinulle ojentaa.
Salli Hänen opettaa sinua.
Salli Hänen tutkia sinua.Hän sinua haluaa opettaa.Ohjata kulkuasi iankaikkisesti.

Älä Häntä karta.Hän sinua rakastaen vetää puoleensa.
Vastaa Hänen rakkautensa kutsuun.
Anna itsesi Hänen käteensä.Sinun ei tarvitse pelätä.
Hän vie sinut turvallisesti läpi aikojen ja avaruuksien.
Saat aina olla Hänen kanssaan.

Selite: 
Varhaisen aamuhetken ajatuksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot