Etsivä

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen elämääni läpi.Etsien mitä olen löytänyt.

Paljon olen löytänyt mutta onko mitään mikä on tyydyttänyt sieluni kaipuuta.

Mietin mitä haluan löytää.Tähän ajatukseen olen tullut.
Rakkauden haluan löytää.

Olen sitä löytänyt hetkittäin mutta edelleen kaipaan.

Rakkautta täydellistä joka vie mukanaan kuin väkevä virta.
Onko se edes mahdollista tässä elämässä?

Vastaa minulle elämä onko sinulla minulle varattuna
rakkaudenkokemus, kokemus yli kaiken muun?

Kokemus ja tunne joka nostaa yli elämän murheiden ja harmauden.

Nostaa yläpuolelle kaikien tunteiden.
Vie uusille alueille ennestään tuntemattomille.

Vie salaperäiselle matkalle.
Matkalle jossa tunne ennen tuntematon seuraa toistaan.

Liikaako haaveilen?
En usko.Uskon rakkauden voimaan
kuljettaa meitä kaikkeen siihen mitä sielumme kaipaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot