Nimetön

Runoilija ffd57bef133d60026857a34339b13b71

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2018 14:14

Asuinpaikka: 0c6293eb15b48a158228807c4f8ebad4
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimman heikkouden hetkellä, minä itseni armahdin... anteeksiannolla.


Kiitos, kun kävit, jätän kaikkinaisen vastuun tekstieni tulkitsemisesta lukijan omalle kontolle;)



"Tunne sääliä niitä kohtaan,
jotka sammuttavat tulen
ja kuvittelevat olevansa turvassa."

                         (Tommy Taberman)
 
 

Minä käännyin ympäri,
suljin silmäni
ja itseäni halasin,
kuvittelin sinun siinä olevan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduton. Pidin.

Koskettava ja kaunis on runosi, kaipausta täynnä.

Hyvää syntymäpäivää.

Välillä ei ole muuta vaihtoehtoa kun halata itse itseään. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Oih... Miten toista voikin olla niin ikävä. :)

Koskettavan kaunis

Niin tuttu tunne! Kaunis runo.

voi kun haikea runo. Kaunis!

Koskettavin
mahdollinen
sanojen valinta

kiitos.

Lohduttavaa, usein ikävä on kestämätöntä, silloin halaus, omakin on hyvä ;)

Täynnä kaipuuta..hyvä runo.
Hieno runo kaipauksesta ja kosketuksen tärkeydestä.
 

Käyttäjän kaikki runot