Ole minulle

Runoilija ffd57bef133d60026857a34339b13b71

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2018 14:14

Asuinpaikka: 0c6293eb15b48a158228807c4f8ebad4
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimman heikkouden hetkellä, minä itseni armahdin... anteeksiannolla.


Kiitos, kun kävit, jätän kaikkinaisen vastuun tekstieni tulkitsemisesta lukijan omalle kontolle;)



"Tunne sääliä niitä kohtaan,
jotka sammuttavat tulen
ja kuvittelevat olevansa turvassa."

                         (Tommy Taberman)
 
 

ole minulle aurinko
valosi lämpöön tulla suo

minä sinulle kuu olisin
taakse tähtien
maahan unelmien
siltaani pitkin
sinut lempeästi ohjaisin

ole minulle kevät
uudistua anna
rakkaudellasi kanna

minä sinulle syksy olisin
niin kuin ensilumi maan
sinut syliini
lempeästi peittelisin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

*huokaus* vain.

ihana!!!!!

Todella kaunis runo rakkaudesta. Niin kuin jo todettiin, nuo vastakohdat kaunistavat ja täydentävät ihanasti toisiaan.

Kaunista haave-toiveilua!

 

Käyttäjän kaikki runot