Uhraus

Runoilija OlenTäälläAlhaalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 22.6.2020 10:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olet vihdoin yksin
olen yksin.

Taas kaikki mahdollista
silti jokin niin mahdotonta.

Olit suurin uhraukseni
ainoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot