Sängyssä

Runoilija OlenTäälläAlhaalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 22.6.2020 10:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

makaamme tässä
en muusta tiedä

kysymyksiin en keskity
katson ja mietin

mistä tulit,
en tilannut mitään

miksi siis sain näin paljon

en uskalla sanoa
en halua tätä vietävän minulta

käännän kortin jos toisenkin
eikä loppua näy

onnistuinko sittenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samanlaisessa tilanteessa minäkin juuri nyt. Hyvää syntymäpäivää!

Lahjaksi saadun rakkauden ihmettelyä!

 

Käyttäjän kaikki runot