Itsensä ylittäminen

Runoilija OlenTäälläAlhaalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004
Viimeksi paikalla: 22.6.2020 10:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin ylitin jälleen itseni,
eipä tarvitse syyllistä kaukaa hakea.
Itsensä pettäminen ei ole helppoa,
silti sen osaan.

Sääli on turhaa.

Hiljaisuudessa on liikaa aikaa itselleen,
opinpahan sen uudelleen.

Merkityksettömänä aika taas kuluu…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau.. tässä on tunnetta.. joka riipii ihan tänne näytön toiselle puolelle asti! pelottavaa.. mutta upesti olet tämän runon luonnut! ^^

Hyvin kaunis. Aiheen tavoittava runo. Tykkään.~

 

Käyttäjän kaikki runot