Tää on yhen Lindan elämää (o)

Runoilija Iris Rukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus lihottaa.
 

Tämä tyttö tunsi ihmisiä sieltä sun täältä.
Ja moni tämän tytön tunsikin.
Linda, nimi jolla häntä kutsuttiin kaikui kaikkien suilla.
No ainakin Veikkolassa.

Linda asui yhdessä äitinsä, isänsä ja kolmen sisarensa kanssa. Lisäksi heidän talossaan asui Janne-serkku.

"Et kyllä varmana saa muo tonne suihkuu", Linda huusi.
"No ihan varmana saan!" Janne kajautti.
Janne tarttui Lindaa vyötäröltä ja nosti olalleen. Linda nauroi ja huusi samaan aikaan.
Pian hän jo seisoi kylpyhuoneessa litimärkänä, suihkun valuessa vieressään.
Janne nauroi kippurassa Lindan edessä. Lindaakin rupesi naurattamaan.

Lindan vanhemmat olivat lähteneet Imatralle tapaamaan muita serkkuja ja Jannen jonkun kaverin piti tulla käymään kylässä.
"Linda, tuuppa käymää alhaalla tervehtimässä vierastamme!" Janne huusi. Linda oli vaihtanut vaatteet ja juoksi rappuset alas nyt alakertaan.
Lindan edessä seisoi nuori komea mies. Mies sanoi itseään Tomiksi.
Janne ja Tomi menivät keittiöön ja katsasti juoma varastot. Vodka pullo, punaviini pullo ja kaapissa kaljaa ja siideriä.
Linda istui heidän seuraan ja kuunteli heidän juttuja.
Vähän väliä Tomi katsahti Lindaan, mutta kun Linda katsoi Tomiin piti hän visusti katseensa Jannessa.
"Pelataanko korttia?" Janne kysyi.
"Joo pelataan vaa. Tuleks Linda mukaa?" Tomi katsahti Lindaan.
"Öm, tota voin mä tullakki", Linda sekoitti kortit ja jakoi ne.
He pelasivat pitkään korttia eikä kukaan ollut hetkeäkään ilman juotavaa.
Linda alkoi jo tuntea kuinka viina nousi päähän.
Siitä se hauskuus vasta sitten alkoikin. Kortti pelistä ei tullut mitään, he vain juoksivat ympäri taloa ja riehuivat.
"Hei, nyt keksin mennää saunaan", Janne huudahti.
"Loistava idea!" Tomi nyökkäsi. Linda epäröi, mutta sanoi kuitenkin: "Tuun mukaan, mut mä pidän pyyhkeen sit päällä."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot