Tuulee

Runoilija Mick80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meri minun sisälläni,
vapautuuko se koskaan,
vai hukuttaako se minut kokonaan.
Minun illuusioni täytyy olla lasia,
kohotan lasini tervehdykseen saatanan
suunnittelemilla penkeillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mua nyt jotenkin häiritsee nuo toistavan sanat, tai tuo lasi sanan toisto, mutta joo, mä olenkin sellainen.
Ööh, jokseenkin ihan jännä loppu, mutta mulle ei irronnut oikein mitään.
Kiitos.

Ihana.
Minustakin tuntuu joskus siltä kuin meri myrskyäisi sisälläni..
Tosi upee runo!

Vautsi! Mahtava runo!

sanomaa, upeaa!! puhuttelevuutta ja pohdittavaa, tykkään siis..
paiskaisin vain tuon 3.vikan sanan (saatanan)viimiselle riville, niin kokonaisuus selkiytyisi helpommin...mutta se on vain minun mielipiteeni.

olen ihan sanaton. tämä pisti todella miettimään..

vau....!!:o todella upea....oon sanaton.....

hei.. mie pidin tästä.. todella upea.. hienoa!

Wow! Hieno.Upea.Tyylikäs.
Veti sanattomaksi.
Pidän <3

Upea runo!

hieno ja upea!:) wau!

Hieno ja omalla tavalla kiehtova :)

Myrsky sisällä ei ole kiva tunne.
Loppu oli aika sykähdyttävä.
Hienoa tekstiä.

Vau!
monta ulottuvuutta, jotka kahlitsevat kukin tavallaan. kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mick80 N. 4.9.2008 2 Runo
Mick80 Miete 16.3.2006 7 Runo
Mick80 Tuulee 28.2.2005 13 Runo
Mick80 Nro1 25.12.2004 11 Runo
Mick80 Punaista 19.9.2004 25 Runo
Mick80 Ohikiitävä 12.9.2004 14 Runo
Mick80 Nimetön 17.8.2004 0 Runo
Mick80 Hurt 10.8.2004 12 Runo
Mick80 Sinulle 8.8.2004 3 Runo
Mick80 nimetön 4.8.2004 2 Runo