Ihastuneet

Runoilija SkärBast

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.10.2022 3:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1980

Tässä mä olen. Tavallinen mies.
 

Sinä ihastuit minuun ja
minä häneen.
Kaksi onnetonta
ihastunutta.

Selite: 
Tahoillaan ihastuneet. Kumpikin toivoi ja kumpikin pettyi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyt, ytimekäs ja kaiken kertova.... Suosikkeihin -->

Hieno. Lyhyt ja paljon kertova. ^^

Hieno! Pidin todella, lyhyt mutta kaikkia tarpeellinen sanottuna tässä runossa!:)

Lyhyt, ytimekäs ja kaiken kertova.... Suosikkeihin -->

Hieno. Lyhyt ja paljon kertova. ^^

Hieno! Pidin todella, lyhyt mutta kaikkia tarpeellinen sanottuna tässä runossa!:)

Lyhyt, ytimekäs ja kaiken kertova.... Suosikkeihin -->

Hieno. Lyhyt ja paljon kertova. ^^

Hieno! Pidin todella, lyhyt mutta kaikkia tarpeellinen sanottuna tässä runossa!:)

 

Käyttäjän kaikki runot