Hyvin

Runoilija SkärBast

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.10.2022 3:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1980

Tässä mä olen. Tavallinen mies.
 

Kaikki on hyvin,
kun tunnen sydämesi rytmin.
Kuulen hengityksesi.
Kun käteni on ympärilläsi.
Minun on hyvä olla sinun lähelläsi.
Hyvä olla sinun.
Ja sinä minun.

Selite: 
Siinä on kaikki.
Kategoria: 
 

Kommentit

Levollinen ja Lämmin Onnen runonen.
Pidin, Paljon.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot