Elämisen arvoinen

Runoilija SkärBast

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.10.2022 3:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1980

Tässä mä olen. Tavallinen mies.
 

Elä niin,
että voisit lähteä
tänään.
Niin, elä!

Selite: 
Ei synkeäksi tarkoitettu. Elämä on kaunis, mutta rajallinen. Muistakaamme se, jotta eläisimme hyvin. Mitä se sitten kenellekin onkaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä elän.
Pidin

Tärkeä. Hyvä...

Niinhän sitä pitäisi aina yrittää Elää.

Puhutteleva runo.

Viisas teos, puhuttelee hyvin.

mahtavasti pakattu uuteen muotoon vanha sanonta! bravo!

kyllä elän.
Pidin

Tärkeä. Hyvä...

Niinhän sitä pitäisi aina yrittää Elää.

Puhutteleva runo.

Viisas teos, puhuttelee hyvin.

mahtavasti pakattu uuteen muotoon vanha sanonta! bravo!

 

Käyttäjän kaikki runot