Feel this

Runoilija rumaankanpoikanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2020 23:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.2.1992

se kirjotti itsensä toiseen maailmaan.
 

Prince Charming
or
just a regular douchebag?

Destiny
or
a big mistake?

Love
or
just false hope?

Reality sucks.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot