tunne

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen sinut jo kaukaa.

Olet niin onnellinen.

Mutta et tiedä oikeasti kuinka paljon minä kärsin.
Et tajua tilanteen vakavuutta.

Et tajua kuinka kärsin.

Haluan tämän tunteen pois.

Mutta ensin vain haluaisin kertoa sinulle miltä minusta tuntuu.
Yritän kertoa,
mutta se ei vain tule suustani ulos.

Auta minua,
saamaan tämä tunne pois

Selite: 
rakas ystäväni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hätääntynyt huuto
avatkaa jo lukko
tunteeltaan vahva

 

Käyttäjän kaikki runot