Tunne

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun näen sinut, näen vielä vähän pilkahdusta entistäsi sinua,
mutta suurimmillaan osalla olet uutta sinua.

Joskus olet sellainen,
kun sinä olit,
mutta nyt sinun katseessasi on jotain erilaista,
sellaista mitä minä en tunnista.

Tuntuu siltä kuin olisit välillä uudessa maailmassa,
ja sitten yhtäkkiä tupsahdat entiseen maailmaasi,
ja luonteesi on erilainen,
sellainen kun minä muistan sen olevan,
ja sellainen mitä mitä en tunne.

Tuntuu kuin olisit jäänyt kahden maailman välille,
mutta et osaa valita,
kumpaan suuntaan sinun pitää mennä.

Selite: 
joku tälläinen runo vain :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot