...

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähden vaikeroiden kouluun,
katselen linja-autosta ikkunasta ulos,
ja kuulen kuinka musiikki soi jossain kaukana.

Astun koulun pihaan ja näen muiden katseet,
käännä pääni muuallle,
en halua nähdä niiden näkevän kuinka kärsin.

Menen luokkaan,
yritän istua paikalleni,
mutta hän ehtii ennemmin,
ja haukkuu heti minut.
En tajua häntä,
mitä minussa on vikana,
että hänen pitää haukkua?
Vaikka en ole mitään hänelle tehnyt.

Onko syy minussa?
Pitääkö minun muuttua?
Haluanko edes muuttua?
Pitääkö minun sen takia muuttua,
että minusta pidettäisiin?
Jättää paras ystäväni yksin?
Että meitä haukutaan,
ja alkaisin mennä kohti pahuutta?

Ei.

Minun ei ole mikään pakko.
Hänen on itse muututtava,
ja minun olla kovana hänelle.
Toivottavasti hän ymmärtää edes joksus,
miltä minusta tuntuu...

Selite: 
;(
Kategoria: 
 

Kommentit

No onpa ihana ihminen. OoÓ Ei todellakaan vika ole sinussa, ei ainakaan, jos se toinen haukkuu muitakin. Kuulostaa siltä, ettet ole maailman itsevarmin ihminen (en minäkään, vaikka joskus saatan ajatella, että saatan ehkä olla ainakin osittain oikeassa). Itse asiassa se, että näyttää itsevarmalta muiden ihmisten edessä, saa muut arvostamaan enemmän sinua (minuakin, luulen). Vain ne ihmiset, jotka katsovat pahasti aivan muuten vainkin, eivät niin tee (ne ovat niitä pelottavimpia ihmisiä o.o:).

 

Käyttäjän kaikki runot