Nimetön

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nousen ylös,
ajattelen jo silloin että et olisi koulussa,
olisit erilainen,
et aina tulisi haukkumaan.

Menen linja-autoon,
näen sinut,
tiedän jo silloin että päiväni on menossa pilalle.

Kävelen kouluun ja tunnille,
näen sinun istuvan paikoillasi,
maseennun.

Olen melkein koko tunnin hiljaa,
välillä vähän vastailen opettajalle.

Koulu menee ohi,
siinä kun sinä haukut,
ja minä kärsin.

Etkö jo tajua,
että haluan että lopetat?

Selite: 
Onneksi ei ole totta (:... joku tuollane runon "pätkä" vain, joka saattaisi olla joidenki kohdalla oikeeta..:/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot