Nimetön

Runoilija sol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"esas cosas más pequeñas te hacen feliz"
 

Iho ihon koskettaa
Ajatus taivaalle katoaa
Tunnen vain sinut
Päälläni ja kauniina

Sulat luokseni
Leikittelet huulillani
Sormesi sormiini
Ei kauneus voi väärin olla

Hetki juoksevasta ajasta
Hiipuu ja sammuu
Aikanaan
Nyt minut sinuksi teet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot