Katso, kuuntele

Runoilija sol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"esas cosas más pequeñas te hacen feliz"
 

Kirjan tuomita voi lukematta,
Muttei koskaan sinua

On tietämättömyys rinnallasi, eikä päätä puolestasi
Valinnoista, jotka teit kovan paineen alla

Pätevyydellä koreillen kertoa ei kukaan voi
Keitä olemmekaan ja minne matkalla

Yksi vahva, toinen heikko, kolmas molempia
Kokemukset muokkaavat meistä kokonaisuutta

Katsothan aina kahdesti
Kuunnellen ainankin kerran

Suljetut silmät
Valikoivat korvat
Eivät vastaa todellisuutta sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot