Liar

Runoilija sol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"esas cosas más pequeñas te hacen feliz"
 

Promised me everything
I don't have anything
Hoping you would understand
You're taking everything
Everything from my soul
Till my toes
Everything away from me
Nothing's what it used to be
Everything's slipping away
Slipping slowly from me

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot