Eletään, lennetään.

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas tulit mun uniin
tunsin sun käden
pidit kiinni
en putoa, vakuutan, paina kaasua
mennään, ajetaan, eletään NYT
mua ei pelota, en osaa pelätä
nyökkäät.
sä et pelkää, luotat, että pysyn
luotat, että osaan.
vatsaa kutittaa, hymyilen, oon vapaa
pidäthän kiinni lujempaa,
sit me taas lennetään!
eletään kovaa. lennetään korkeella.
minä elän.
sinä lennät.
toiseen elämään.
vielä ei ollu mun aika

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika aikansa kutakin, toisilla ennemmin, toisilla myöhemmin.
hienoa saada tänne uusi runosielu:)

 

Käyttäjän kaikki runot